Dhurimi Vullnetar i Gjakut eshte nje Akt i Larte Humanitar i nje Shoqerie te qyteteruar! Promocioni i dhurimit vullnetar te gjakut eshte nje veprimtari tradicionale e Shoqatave te Kryqit te Kuq ne bote. Si e tille ajo eshte perqafuar nga Kryqi i Kuq Shqiptar qe ne fillimet e riorganizimit te tij ne Shqiperi.

Nisur nga nevojat e medha per gjak te sigurt dhe te mjaftueshem ne vend, ne menyre te vecante per femijet, Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvillon nje fushate te gjere sensibilizuese ne te gjithe vendin.

Kjo iniciative  synon qe ne vazhdim te jete gjithe perfshirese dhe me rezultate me te medha e te qendrueshme

Ne strategjine e Ministrise se Shendetesise per gjak te sigurte dhe te mjaftueshem, Kryqi i Kuq Shqiptar eshte percaktuar si lideri ne promocionin e dhurimit vullnetar te gjakut.

Dega e Kryqit te Kuq Librazhd  duke falenderuar te gjithe dhuruesit ju fton te merrni pjese ne diten dhurimit vullnetar te gjakut.

 

 

Njoftim: Organizohet seance DHURIM GJAKU

Date 15.03.2018       

 Ora 10.00 deri 14.00

Vendi: Salla e Mbledhjeve, Bashkia Librazhd

Faleminderit qe dhuroni gjak per te shpetuar jete!

Thirrje 2018

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>