Mblidhet Keshilli i Sigurise Vendore Publike

Prane Bashkise Librazhd u mbajt takimi  i rradhes se Keshillit te Sigurise Vendore Publike ku patem nderin te kishim prezent Ambasadorin e Prezences se OSBE ne Shqiperi, z. Bornchardt dhe zevendes drejtorin e Drejtorise se Policise Vendore Elbasan z. Balla.   Ajo cka doli njezeri nga gjithe te pranishmit ishte nevoja per forcimin e bashkepunimit, e sidomos shtrirjen e reformes se decentralizimit per sherbimet ndaj komunitetit edhe ne agjensi te tjera veprimi. E falenderojme Z. Bornchardt i cili vazhdon te mbeshtesi perpjekjet tona te perditshme per ndergjegjesimin e komunitetit dhe duke i pare ceshtjet e sigurise nje pergjegjesi e te gjitheve.

 

 

 

47473921_2131864020437057_2745405248074940416_n 47475648_2131864250437034_8487083834796408832_n 47579191_2131864043770388_8038056866699280384_n 47685800_2131864000437059_2820319880127971328_n

Bashkia Librazhd fokuson gjithë vemendjen tek njerezit, vecanerisht ajo kategori me më shumë nevojë

Vëmendja tek njerëzit.
Kryetari i Bashkise Librazhd, Zoti Kastriot  Gurra  së bashku me partnerët seriozë qe jane afruar prane Bashkise nen fokusin dhe vemendjen per njerezit qe jane ne shume nevoje rindertuan shtepine dhe  sollën gëzim për familjen e Nënë Tushes në Funarës.
Mosha e thyer dhe problemet shëndetësore të familjarëve, ja pamundêsonin ndërtimin e një shtëpie të re ndërsa shtëpia ekzistuese ishte e pa banueshme për shkak te amortizimit.

Bashkia Librazhd do te vazhdoje te ndihmoje ato familje qe jane vertete ne nevoje dhe te pamundur.   Falenderim dhe mirenjohje per partneret tane qe jane gjendur prane banoreve te Librazhdit.1 2 3 4