Prane Bashkise Librazhd u mbajt takimi  i rradhes se Keshillit te Sigurise Vendore Publike ku patem nderin te kishim prezent Ambasadorin e Prezences se OSBE ne Shqiperi, z. Bornchardt dhe zevendes drejtorin e Drejtorise se Policise Vendore Elbasan z. Balla.   Ajo cka doli njezeri nga gjithe te pranishmit ishte nevoja per forcimin e bashkepunimit, e sidomos shtrirjen e reformes se decentralizimit per sherbimet ndaj komunitetit edhe ne agjensi te tjera veprimi. E falenderojme Z. Bornchardt i cili vazhdon te mbeshtesi perpjekjet tona te perditshme per ndergjegjesimin e komunitetit dhe duke i pare ceshtjet e sigurise nje pergjegjesi e te gjitheve.

 

 

 

47473921_2131864020437057_2745405248074940416_n 47475648_2131864250437034_8487083834796408832_n 47579191_2131864043770388_8038056866699280384_n 47685800_2131864000437059_2820319880127971328_n

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>