Ne ndjekje te punimeve ne fshatin Rinas.

Fshati Rinas nuk do të jetë më një ishull. Sot bashkë me banorët e këtij fshati ishim për të parë nga afër fillimin e punimeve ne rrugen qe lidh Rinasin me fshatin Gurakuq, kaq shumë të kërkuar në vite dhe dekada.  Le te shpresojme qe sadopak jetesa per te gjithe  keta banore te lehtesohet me hapjen e rruges e cila nuk ka ezkistuar ndonjehere.  Nje premtim i mbajtur per banoret e Rinasit.