NJOFTIM

NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHE QYTETARET E BASHKISE LIBRAZHD  TE PARAQESIN  PRANE SEKTORIT TE TATIM TAKSAVE  DOKUMENTACIONIN PERKATES PER LLOGARITJEN TARIFAVE DHE TAKSAVE VENDORE PER VITIN 2019 SI ME POSHTE :

  1. CERTIFIKATEN E PRONESISE SE OBJEKTIT/ BANESES 
  2. VERTETIM PENSIONI
  3. VERTETIM INVALIDITETI
  4. VERTETIM  QE TRAJTOHET ME  NDIHME EKONOMIKE
  5. CERTIFIKATE FAMILJARE

DOKUMENTACIONI TE DEPOZITOHET  BRENDA QERSHORIT 2019

JU FALEMINDERIT !

               BASHKIA  LIBRAZHD