FESTA E LUNIKUT
Bashkohuni me ne për të festuar kulturën tonë të pasur dhe traditat e vjetra.
Do të kemi:
– Ceremoni tradicionale të hapjes
– Aktivitete kulturore
– Muzikë dhe valle
– Ushqim tradicional dhe pije
– Argëtim për të gjithë
DATË: 02 Gusht 2023
ORA: 11:00
VENDI: Fusha e Letmit
Nën kujdesin e veçantë të Kryetarit të Bashkisë Librazhd z. Mariglen Disha
Eja të festojmë së bashku !