NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHE QYTETARET E BASHKISE LIBRAZHD  TE PARAQESIN  PRANE SEKTORIT TE TATIM TAKSAVE  DOKUMENTACIONIN PERKATES PER LLOGARITJEN TARIFAVE DHE TAKSAVE VENDORE PER VITIN 2019 SI ME POSHTE :

  1. CERTIFIKATEN E PRONESISE SE OBJEKTIT/ BANESES 
  2. VERTETIM PENSIONI
  3. VERTETIM INVALIDITETI
  4. VERTETIM  QE TRAJTOHET ME  NDIHME EKONOMIKE
  5. CERTIFIKATE FAMILJARE

DOKUMENTACIONI TE DEPOZITOHET  BRENDA QERSHORIT 2019

JU FALEMINDERIT !

               BASHKIA  LIBRAZHD

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>