Vëmendja tek njerëzit.
Kryetari i Bashkise Librazhd, Zoti Kastriot  Gurra  së bashku me partnerët seriozë qe jane afruar prane Bashkise nen fokusin dhe vemendjen per njerezit qe jane ne shume nevoje rindertuan shtepine dhe  sollën gëzim për familjen e Nënë Tushes në Funarës.
Mosha e thyer dhe problemet shëndetësore të familjarëve, ja pamundêsonin ndërtimin e një shtëpie të re ndërsa shtëpia ekzistuese ishte e pa banueshme për shkak te amortizimit.

Bashkia Librazhd do te vazhdoje te ndihmoje ato familje qe jane vertete ne nevoje dhe te pamundur.   Falenderim dhe mirenjohje per partneret tane qe jane gjendur prane banoreve te Librazhdit.1 2 3 4

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>