NJOFTIM PER FITUESIT

Te nderuar pjesemarres  dhe Shb. Osm.

Bashkia Librazhd dhe World Vision Albania ju falenderojne per aplikimin tuaj ne pozicionet e shpallura vakante per programin “Tungjatjeta  Jete” .

Njoftojme se fituesit e fazes se dyte te konkurrimit jane :

  1. Mimoza Polisi per pozicionin Psikologe
  2. Enela Cota per pozicionin Punonjese Sociale
  3. Dorela Rrumbullaku per pozicionin Fizioterapiste
  4. Eva Buzra per pozicionin Logopediste.

 

Me poshte gjeni linkun e fituesve.

Tungjatjeta jete   NJOFTIM PER FITUESIT

 

Ne te tjera lajme arrestohet manikau i Librazhdit, shtetasi Shaban O. . Sipas informacioneve te dhena nga Pusi,  Sh. O.  eshte kapur ne flagrance ne molestimin e dhive te qytetit te corovodes dhe rrethinave.

Njoftohen banoret ti shmangim shikimet sy me sy dhe te qeshurat e personazhit

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>