Fushe Studen  pjese e parkut te Shebenikut, një prej pasurive natyrore të Bashkise Librazhd  që mbrohet nga UNESCO, 15 vite më parë u shpall Park Kombëtar.
Atmosferës festive iu bashkua kryetari i bashkisë Librazhd, Z.  Mariglen Disha dhe banorë nga zonat përreth që servirën gatimet e tyre tradicionale  si dhe  të apasionuarit pas kanoes   ushtruan këtë sport ujor kaq fantastik

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>