Per here te pare në Librazhd.. Një PANAIR për Mjaltin dhe jo Vetëm!

Një nismë e iniciuar nga Bashkia Librazhd dhe Word Vision dhe e mbeshtetur dhe ndihmuar nga aktorë të ndryshëm pjesë përbërese e Bashkisë Librazhd.

Ju mirepresim të festojmë sëbashku “Festa e Mjaltit të Librazhdit” nga data 23 Shtator, ora 09:00 – 16:00, e cila organizohet për herë të parë në qytetin e Librazhdit, Ju mirëpresim për të shijuar shumëllojshmërinë e produkteve të Mjaltit dhe duke provuar shumë produkte vendaseve Patate Stebleve,  Djathrat, Bimë Medicinale, Perime,  Fruta, Fasule etj etj.
Ky panair mbart një rëndësi të vecantë, pasi në të do te marin pjesë, biznese të fushës, agjenci turstike nga Shqipëria dhe vende të ndryshme te botes.
Prezantimi i produkteve Bio që prodhohen në teritorin e Bashkisë Librazhd në këtë panair eshte nje mundesi me shume per qytetin tonë dhe për bizneset e ketyre fushave, me qëllim vendosjen e kontakteve dhe njohjen nga investitorë të ndryshëm.

Poster - Festa e Mjaltit FINAL-1

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>