Gjatë promovimit të librit të politikanit, piktorit, kuratorit të ekspozitave, menaxherit të artit dhe kulturës Z.Fate Velaj. Në pallatin e kultures ‘Sadi Halili’ Librazhd ceremonia bëri bashkë miq, dashamirës dhe qytetarë ne promovimin e librit te Z.Velaj.
 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>