Tashmë e kemi kthyer në traditë.
Festa e mjaltit organizohet për të tretin vit me radhë nga Bashkia Librazhd dhe World Vizion.
Falenderime për të gjithë pjesmarrësit që me produktet e tyre e kanë bërë këtë aktivitet unikal ne gjithë vendin.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>