Bashkë me drejtuesin e ri të Zyrës Arsimore Librazhd z. Qamil Mema pamë nga afër gjendjen e shkollës 9-vjeçare Funarës,njësia administrative Orenjë.
Për shkak te dëmeve që godina ka pësuar vendosëm mbylljen e saj pasi dëmet ishin të konsiderueshme dhe nuk garantohej siguria e nxënësve dhe trupës mësimore.

Ndërkohë mësimi do vazhdojë normalisht në ambjente të tjera duke mos u ndërprerë për asnjë moment.

 

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>