Mbyllja e shkollës Funarës

Bashkë me drejtuesin e ri të Zyrës Arsimore Librazhd z. Qamil Mema pamë nga afër gjendjen e shkollës 9-vjeçare Funarës,njësia administrative Orenjë.
Për shkak te dëmeve që godina ka pësuar vendosëm mbylljen e saj pasi dëmet ishin të konsiderueshme dhe nuk garantohej siguria e nxënësve dhe trupës mësimore.

Ndërkohë mësimi do vazhdojë normalisht në ambjente të tjera duke mos u ndërprerë për asnjë moment.