Perkujtohet 40 vjetori i vrasjes se poeteve Genc Leka dhe Vilson Blloshmi

Ne nje ceromoni te vecante qe u zhvillua prane Pallatit te Kultures Librazhd   u perkujtuan me mirenjohje dhe respekt  poetet Genc Leka dhe Vislon Blloshmi ne 40 vjetorin e vrasjes se tyre nga regjimi diktarorial.

“Pavaresisht viteve qe kalojne,vepra dhe sakrifica e tyre mbetet e gjalle dhe eshte detyrimi yne per ta kujtuar me respekt dhe per t’ua bere prezent brezave qe vijne.” citoi nder te tjera  Kryetari i Bashkise Z. Gurra.

Pas ceremonise ku moren pjese familjare te poeteve, Kryetari i Bashkise, Z, Kastriot Gurra artiste, shkrimtare, te  ftuar nderi, si  dhe shume qytetare u lexuan poezi te poeteve martire, dhe u vendosen kurora me lule prane Memorialit te Deshmoreve.20031920_1815374152086047_3256060365055769281_n 20121153_1815374285419367_1760416916738165623_o 20155647_1815374482086014_8561823057315732626_n 20229069_1815374622086000_6756373492725185209_n