KREUI–Informacion i përgjithshëm

Njoftim për 3 Ekspertë/ kompani trajnuese në kuadër të zbatimit të projektit ”Mbështetje për të moshuarit në nevojë përmes shërbimeve komunitare dhe asistencës në banesë ” midis Bashkisë Librzhd dhe Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim ( PNUD) 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>