FESTA E LUNIKUT
Bashkohuni me ne për të festuar kulturën tonë të pasur dhe traditat e vjetra.
Do të kemi:
– Ceremoni tradicionale të hapjes
– Aktivitete kulturore
– Muzikë dhe valle
– Ushqim tradicional dhe pije
– Argëtim për të gjithë
DATË: 02 Gusht 2023
ORA: 11:00
VENDI: Fusha e Letmit
Nën kujdesin e veçantë të Kryetarit të Bashkisë Librazhd z. Mariglen Disha
Eja të festojmë së bashku !

Gjatë promovimit të librit të politikanit, piktorit, kuratorit të ekspozitave, menaxherit të artit dhe kulturës Z.Fate Velaj!
Në pallatin e kultures ‘Sadi Halili’ Librazhd ceremonia bëri bashkë miq, dashamirës, qytetarë ne promovimin e librit te Z.Velaj.

NJOFTIM-MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK MUAJI QERSHOR

Mbështetur në Ligjin  nr. 139/2015 datë 17.12.2015 “Për vetëqeverisjen vendore”, neni 53 pika 2 dhe pika 4, ju njoftojmë se ditën e Mërkurë, datë 21.06.2023, ora 10:00 do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin Qershor 2023. Mbledhja do të zhvillohet te Salla e Këshillit në Bashki.

Mbledhjen mund ta ndiqni live në faqen e Facebook https://www.facebook.com/KeshilliBashkiakLibrazhd?mibextid=LQQJ4d