Profili i Kryetarit Untitled

Kastriot Gurra eshte Kryetar i Bashkise se re Librazhd i zgjedhur nga vete qytetaret ne zgjedhjet e vitit 2015 i propozuar nga Aleanca per Shqiperise Europiane.

Lindi me 27.04.1977 ne Berzeshte Librazhd.    Pas pefundimit te arsimit te mesem ai ndoqi Studimet e Larta prane Universitetit te Tiranes, Fakultetit te Drejtesise Dega Juridik  dhe ne perfundim te studimeve mori  titullin Jurist.

Ne vitin 2006  fillon pune prane Bashkise Prrenjas si Drejtor i Zyres Juridike pozicion qe mbajti deri ne vitin 2011.

Nga viti 2013 ai angazhohet te marre persiper drejtimin ALUIZNI-it , nje Institucioni  qe kishte nje problematike jashtezakonisht te madhe dhe me ane te nje pune voluminoze dhe angazhim maksimal  ne nje kohe rekord arrin te kete sukses ku vetem ne vitin e pare realizoi nje numer voluminoz dosjesh te mbetuara pezull.

Ne zgjedhjet e vitit 2015 ai propozohet per te kandiduar per Bashkine Librazhd nen siglen Aleance per Shqiperine Europiane, ku ai zgjidhet Kryetar i Bashkise Librazhd.

Me nje pune te perkushtuar ne maksimum si Kryetar i Bashkise se re Librazhd brenda vitit te pare u pa dhe ndryshimi  rrenjesor i qytetit me investimet e bera nga Bashkia Librazhd.