Bashkia Librazhd, po ndjek me shumë kujdes nga afër zonat që paraqiten më problematike, si pasojë e reshjeve të dendura të shiut dhe problematikat e krijuara prej tyre në pronat e mjaft familjeve.
Dëshiroj te bëj thirrje për të gjithë banorët në këto zona,se strukturat e bashkisë janë të gjitha në gadishmëri për t’i ardhur në ndihmë çdo banori që ndodhet në vështirësi. Numrat e kontaktit të Bashkisë Librazhd janë në dispozicion të çdo qytetari dhe garantimi i të drejtës për jetën veçanërisht për grupet më në nevojë sikundër janë fëmijët apo të moshuarit janë fokusi jonë në këtë moment të vështirë. Nuk ka vend per panik pasi kjo eshte nje situate e parashikuar por duhet te jemi gati per çdo moment.
Emergjencat Civile Librazhd: 068 226 7614

 

24254834_1885487665074695_7763934927012486986_o

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>