Kryetar i Bashkise z. Mariglen Disha zhvilloi  një takim me emergjencat civile, ku u diskutuan shumë prej temave që përfshihen në sezonin e verës.
• Një pikë mjaft me rëndësi është edhe mbrojta e pyjeve nga zjarret!
• Parandilimi i tyre mbetet me rëndësi për Bashkinë pasi vijojmë të mbrojmë sipërfaqen e pyjeve në Librazhd.
• Bashkëpunimi me nen Prefektin z.Josif Laska dhe shefin e Komisariatit te Policisë së Librazhdit z.Sali Skura vijon për të marre te gjtiha masat e nevojshme per parandalimin dhe mbrojtjen e pyjeve nga zjarret, gjithashtu duke marre masa qe  gjithë personat pergjegjes per  zjarrvëniet e qëllimshme te vihen para drejtësisë.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>