Pallati i Kulturës “Sadi Halili” përmbylli me shumë sukses aktivitetet e ngjeshura kulturore të këtij viti me një koncert festiv.
Një atmosfere e jashtëzakonshme e krijuar nga performanca e këngëtarëve që këtë herë ishin te gjithë nga Librazhdi. Interpretimet e tyre plot pasion të valleve dhe humorit krijuan një atmosferë të jashtëzakonshme.
Falenderime dhe mirënjohje për të gjithë pjesëmarrësit që me talentin dhe pasionin e tyre sjellin gëzim dhe hare për çdo familje të Librazhdit.
Mirënjohje pafund dhe për kolegët e kulturës në bashki për gjithë punën intensive dhe profesionale të bërë gjatë këtij viti.

26047256_1900671313556330_1523733740467981166_n 26165970_1900670686889726_704925572907241569_n 26167129_1900671350222993_8459467890417430516_n

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>