Thirrje për aplikim për të rinj aktivistë me synim përfshirjen në qeverisjen vendore.

 

Organizata  Rinore SOEK-in në bashkëpunim me Bashkinë Librazhd Shqipëri, do të zbatojë këte projekt me titull: “Krijimi ipërfaqësisë së të rinjve në proceset e vendimarrjes së qeverisjes vendore”.

Ky project zhvillohet në kuadër të Programit Rajonal për Demokraci Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) që financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në gjashtë vende të Ballkanit Perëndimor,  përfshirë Shqipërinë.

Per te marre nje informacion me te detajuar klikoni ketu. njoftim