Lajmet e Fundit

NJOFTIM THIRRJE PUBLIKE NE KUADER TE PROGRAMIT ReLOaD

BASHKIA E LIBRAZHDIT NË PARTNERITET ME PROGRAMIN ReLOaD SHPALL:   THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR (ReLOaD)   Programi Rajonal për Demokraci Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim […]

Lexo të gjitha lajmet